Štanglice od dekorativnog kamena su posebno tražene poslednjih godina. Sigurno ste svedoci toga da sve veći broj ljudi u našoj zemlji bira kamen kao dekorativni element u svom domu. Potpuno prirodan, izdržljiv, kvalitetan, svaki dekorativni kamen domu da jedan drugačiji izgled. Primena štanglica može biti raznovrsna. Najčešće se njima oblažu zidovi. S obzirom da postoji veliki broj boja dekorativnog kamena, sigurno svako može da pronađe štanglice koje mu odgovaraju. Njihova reljefasta struktura dodaje jednu novu dimenziju svakom prostoru.

Štanglice od kamena

Kamen se obrađuje na jedan poseban način, kako bi se dobile štanglice vrhunskog kvaliteta. Njihovo uklapanje naš je omiljeni posao. Kao da slažemo slagalicu. A konačni rezultat je neverovatan. Pravimo štanglice različitih dimenzija. Izbor dimenzija zavisi od vrste kamena, ali i od vaših potreba. Uglavnom se prave u širini od 3cm do 5cm. Ali uvek mogu da se naprave i u dimenzijama koje su korisniku potrebne. Štanglice se koriste za oblaganje unutrašnjih i spoljašnjih zidova, šankova, ograda, i brojnih drugih elemenata. Mogu se koristiti kako u enterijeru, tako i u eksterijeru. Imaju veliku primenu jer se lako postavljanju, a daju vrlo lep, dekorativan izgled. Mogu biti ravne ili reljefaste štanglice. Tako da ih možete uklapati u rustične enterijere, ali i one moderne. Dovoljan je samo jedan element u vašem domu, ili svega nekoliko njih. Na nekoliko mesta postavite dekorativni kamen i vaš dom izgledaće kao sa slika iz svetskih časopisa.

stanglice od prirodnog kamena

Stanglice od prirodnog kamena

Štanglice od prirodnog kamena jedan su od naših najprodavanijih proizvoda. Praktične su, trajne, otporne na sve spoljašnje uticaje, a opet veoma dekorativne. Ako ste u postupku preuređenja vašeg doma, dajte prirodnom dekorativnom kamenu šansu. Dozvolite nam da vam pokažemo kako sa samo malo kamena vaš dom može izgledati potpuno drugačije. Jer, bez obzira na sve, prirodni materijali su u uređenju domova nezamenljivi. A još ako su dodatno vrlo dekorativni, onda je to pun pogodak. Mi nudimo veliki izbor štanglica različitih dimenzija i različitih vrsta dekorativnog kamena. Od bele i zlatne, preko bež i plave, do zelene i crne. Sve nijanse prirodnog kamena imamo, da ulepšamo vaš dom ili dvorište. Pravimo i postavljamo štanglice od prirodnog dekorativnog kamena svuda u Srbiji. Ispunjavamo sve želje i zahteve.

Pravimo unikatna remek dela u svakom domu

Štaglice od belog kvarcita, elegantne, moderne  možete ih lako uklopiti u svaki enterijer i vaš dom će izgledati moderno i elegantno. Tu su još i bakarne štanglice i karamela.

Jer verujemo da kamen govori sam za sebe. Da od vašeg doma može da napravi raj na zemlji.

stanglice od dekorativnog kamena