Beli kvarcit
Beli kvarcit je posebna vrsta kamena. Divne, snežno bele boje, skoro pa nestvarne.

Beli kvarcit je posebna vrsta kamena. Divne, snežno bele boje, skoro pa nestvarne. Čist i beo, ovaj kamen čest je izbor svih onih koji žele prirodne materijale u svom enterijeru. Imajući u vidu da je potpuno beo, može da se postavi praktično gde god poželite. Zbog svojih odlika najveću primenu nalazi u uređenju enterijera. Veliki broj domova širom Srbije krasi baš naš beli kvarcit.

Beli kvarcit se obično seče u oblik pločica. Ima vrlo zanimljivu reljefastu strukturu. Može se postavljati na bilo koji zid u bilo kojoj prostoriji. Njegovom ugradnjom vaš dom postaje lepši, svetliji, elegantniji. Odličan je izbor za oblaganje zidova ako vam je ostatak doma u dominantnijim bojama. Izborom belog kamena možete da umirite kolorit vašeg doma, a opet da naglasite njegovu eleganciju. Pločice i štanglice od belog kvarcita mogu biti različitih dimenzija. I u zavisnosti od toga šta želite da postignete njegovom primenom, zavisi i koji oblik birate.

Oplemenite svoj dnevni boravak. Ulepšajte spavaću sobu. Osvežite svoje stepenice. Ovim kamenom možete da uradite šta god poželite u svom domu. Čvrst, postojan, a opet dekorativan. Mi znamo gde da pronađemo najkvalitetniji beli kvarcit. Obrađujemo ga sa puno pažnje i donosimo u vaš dom. Jer svako zaslužuje da živi u domu iz snova. Da ga uredi tako da svako ostane bez daha.