Štanglice od prirodnog kamena

Štanglice od prirodnog kamena su proizvod koji je jedan od najtraženijih kada je u pitanju uređenje domova korišćenjem prirodnog dekorativnog kamena.
U našem asortimanu proizvoda mogu se naći najraznovrsnije dekorativne štanglice od prirodnog kamena. Koje možete koristiti za izradu različitih dekorativnih elemenata. Ali i za oblaganje zidova, kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih.

Štanglice za spoljašnje zidove se izrađuju od najboljeg kamena, koji je otporan na sve vremenske prilike i uticaje spoljašnje sredine, tako da obezbeđuju postojanost i izdržljivost u svim uslovima. Na taj način možete osvežiti spoljašnji izgled svog doma i učiniti ga posebnim.

stanglice od prirodnog kamena1

Štanglice za unutrašnje zidove

Sa druge strane, štanglice za unutrašnje zidove mogu biti vrlo lepi dekorativni kamen elementi u bilo kojoj prostoriji vašeg doma, a kombinacijama boja, tekstura i reljefa štanglica od prirodnog kamena. Mogu se postići neverovatni efekti na bilo kom zidu vašeg doma.

Imajući u vidu precizne dimenzije štanglica i jasne linije, možete pažljivo isplanirati na koji način ih želite ugraditi i vaš životni prostor učiniti još posebnijim i drugačijim.
Osnovne karakteristike i prednost štanglica od kamena je rustičan ili atraktivan izgled, jednostavne su za održavanje, uvek su moderne, dugotrajne, lako se postavljaju, a uz sve to imaju zavisno od vrste i pristupačne cene. One su uvek lepo dekorativno i elegantno rešenje za vaš dom, kako za unutrašnje tako i za spoljašnje zidove.

stanglice od prirodnog kamena2

Štanglice od kamena

Za štanglice je karakteristično da se ne mogu prodavati po boji, jer svaka vrsta kamena ima više nijansi što je čini privlačnijom i atraktivnijom.
Štanglice su potpuno pravilnog oblika i seku se najčešće u širini od 3-5 cm. Po narudžbini mogu se raditi i vanstandardnih dimenzija.

Imajući u vidu precizne dimenzije štanglica i jasne linije, možete pažljivo isplanirati na koji način ih želite ugraditi i vaš životni prostor učiniti još posebnijim i drugačijim.
Kod nas uz vrhunski način obrade prirodnog kamena mozete nabaviti kako od domaćeg tako i od kamena iz uvoza. Koji sa lakoćom pretvaramo u štanglice najboljeg kvaliteta. Koje su vrlo tražene na ovim prostorima, ali i šire.

stanglice od prirodnog kamena3

Stanglice od prirodnog dekorativnog kamena

Širok dijapazon boja [tanglica daje bezbroj mogućnosti kombinovanja ovog popularnog kamena. Tako da od naših štanglica napravljenih od najkvalitetnijeg prirodnog kamena možete da napravite sve što vam padne na pamet. Samo je mašta granica.

Ukoliko tražite najbolje štanglice od dekorativnog prirodnog kamena kod nas imate veliki izbor štanglica. Koje uvek imamo na stanju po veoma pristupačnim cenama. Tu smo da vam pomognemo da vaš prostor oplemenite prirodnim kamenom.  Ulepšate ga i učinite posebnim.

stanglice od prirodnog kamena4